Helle & Planner4you

Cases

Humanta præsenterede Helle for Per – og et nyt job begyndte

Helle fra Aarhus er en frisk ung pige med en dynamisk tilgang til livet. Hun er fleksjobber og spastikker, så fysisk kan Helle ikke alt det, andre kan. Men det holder hende ikke tilbage, og efter at have gennemført FlexUd i digital markedsføring, er hun nu på vej ud i en spændende jobmulighed hos Planner4You i Randers.

Efter aftale med sin jobkonsulent blev Helle tilmeldt et FlexUd-forløb i digital markedsføring hos Humanta i Randers. Aftalen indeholdt en jobgaranti. Holdet blev undervist i Skanderborg, men det blev i den sydlige udkant af Randers, Humanta fandt en god jobmulighed.

Her mødte Helle så Per Bilici, der er grundlægger og direktør i virksomheden Planner4You. Det blev et godt møde. Planner4You er en software-virksomhed, der har udviklet en app, der enkelt og hurtigt giver institutioner og virksomheder nem og overskuelig adgang til registrering af opgaver og tidsforbrug.

Det er en virksomhed i udvikling, og der er sjældent tid til at sørge for opdatering af hjemmeside og sociale medier. Per Bilici vil også gerne øget effektiviteten af nyhedsbreve. Det har Helle lært en masse om på FlexUd, og nu er de sammen gået i gang med at få løst opgaven. Først i et 4 ugers praktikforløb, men det er allerede aftalt, at går det som forventet, bliver det til begyndelsen på et nyt job.

Flere artikler