Hestepigen Malissa har fat i tøjlerne på webshoppen

Cases

Malisa S. Nielsen, deltager på Webshopmaster hos Humanta

”Jeg var tæt på at færdiggøre en 6-årig uddannelse som berider, da jeg bliver ramt af en rideulykke og efterfølgende fejlbehandling. Det betød, at jeg måtte finde en helt ny erhvervskarriere. Heldigvis blev jeg tilbudt en chance i en butik med rideudstyr, der også var i gang med at udvikle en webshop. Et område der var fuldstændig ukendt for mig. Men Humanta hjalp til og gav mig en plads på Webshopmaster. Her er jeg blevet taget i skole. Lige fra hvordan man selv tager billeder, og efterfølgende redigerer dem til tekst, indhold, strategi, Google, kundeloyalitet, økonomi og regnskab.

Det har åbnet en helt ny verden, hvor jeg har fået et super indblik i, hvordan en webshop skal opdateres, drives og formidles. Hver eneste lektion har givet ny inspiration til den hjemmeside, jeg skal hjælpe med at drive. Og det har givet flere kunder og mere omsætning.

Underviserne er specialister, som hver dag selv sidder og udfører de opgaver, som de underviser mig i. De har den praktiske tilgang, og kan fortælle, hvad der virker – og hvad man ikke skal bruge tid på. Det er meget effektivt, og supergod viden at få med sig.

Jeg tror, at alle som arbejder med webshop, vil kunne få en masse ud af at gennemføre Webshopmaster.”

Flere artikler