Kan tro flytte bjerge?

Cases

Da jeg startede på kursusforløbet hos Humanta, var jeg lige visiteret til fleksjob 6-10 timer om ugen, meget glad for min nye titel men endnu mere usikker på om jeg ville få brug for den, jeg havde ingen anelse om, hvordan jeg ville kunne skabe værdi for en arbejdsgiver med så få timer om ugen, min usikkerhed var overvældende.

Men, hurtigt så jeg muligheder for at skabe et nyt arbejdsområde, hvor hele min palette af tidligere erfaring fra Detail, salg, koncepter, strategi kunne komme i spil. Min nye forståelse for online markedsføring og, for mig, nye online værktøjer, gav mig troen på, at jeg (igen) har en fremtid på arbejdsmarkedet, jeg har værdi, jeg kan bruges til noget og måske kan jeg også blive god til det.

Det gik op for mig at jeg altid har været god til at sælge budskaber i markedet, til kunderne og i organisationen, nu kan jeg sælge budskaber online………og nå ud til endnu flere.

Tak for et udbytterigt forløb og efterfølgende værdifuld sparring, tak fordi i skabte den tryghed og tillid jeg havde brug for på et tidspunkt, hvor jeg var meget sårbar, jeg er SÅ glad for den nye tro på fremtiden, dette forløb har bragt med sig.

Kan tro flytte bjerge? nej men tro kan flytte mig….. Tak for hjælpen

Flere artikler