Mary Ann er en positiv udvidelse for firmaet Brdr. Oest

Cases

En af de første virksomheder til at ansætte en Fleksjobber fra FlexUd var Brdr. Oest. Vi har besøgt fleksjobber Mary Ann og Direktør Hanna, for at høre om deres oplevelse af at være en del af FlexUd.

 

Hanna, direktør Brdr. Oest

Det var for Hanna ved et tilfælde og igennem en eksisterende kontakt hos Makers, at hun hørte om mulighederne, der for hende som arbejdsgiver kunne være ved at ansætte en kursist fra FlexUd. Før denne mulighed kom på tale, stod Hanna selv med de opgaver, som omhandlede hjemmeside, Facebook, tekstarbejde osv. Det er ikke tilfældet mere, her fortæller Hanna: „Mary Ann sidder nu kontinuerligt og arbejder med de opgaver, som er vigtige for firmaets udvikling gennem de sociale medier.“

Hanna siger desuden: „Det er utrolig vigtigt, at der følger gode faglige kompetencer med ved ansættelsen af en ny medarbejder, og at der er en lyst til at arbejde meget selvstændig med opgaverne, som bliver givet“.

Hanna fortsætter, „Vi føler bestemt, at Mary Ann i stor udstrækning, har mødt vores krav. Og med hendes faglige baggrund, den viden hun har tillært sig på FlexUd og lysten til at lære, er det gået op i en højere enhed“.

„Vi havde og har et behov for at få udført nogle vigtige opgaver, som Mary Ann i dag er ansvarlig for.
Det har været en positiv udvidelse for mit firma” .

 

Mary Ann, 51 år

Er i dag ansat hos Brdr. Oest i Randers, hvor hun blev ansat efter FlexUd.

Mary Ann er oprindelig uddannet lærer og har arbejdet fuldtid, inden hun i 2011 blev syg.

Mary Ann fortæller: ”Det var egentlig ved et tilfælde, at jeg kom på FlexUd. Jeg havde et møde med min jobkonsulent dagen efter, at opslaget om FlexUd var kommet op. Hun foreslog ud fra mine interesser og kompetencer, at det nok ville være noget for mig, og det var det bestemt også”.

Mary Ann fortæller videre, hvordan FlexUd har skærpet hende fagligt og socialt, og hvordan hun i det daglige nyder godt af de værktøjer, hun har fået med sig fra FlexUd.

”Jeg arbejder meget med Facebook og vores hjemmeside. Jeg finder mit arbejde virkelig spændende. Der har været meget helt nyt at skulle sætte sig ind i, da jeg ikke har haft kendskab til denne branche før, men hvor er jeg glad for, at jeg kom til det. Hos FlexUd fik jeg den grundviden, som danner basis for det arbejde, jeg laver i dag, men jeg blev også klogere på mig selv, igennem den coaching vi fik. Jeg har også fået et socialt netværk i form af mine medkursister, som jeg stadig holder jævnlig kontakt med.”

Afslutningsvis pointerer Mary Ann essensen af det hele:

”Størst af alt er glæden og stoltheden ved i dag at kunne sige, at jeg har et job, og bidrager med det jeg kan, og jeg nyder det hver dag. Jeg er ikke længere bange for at sige til og fra, og er ikke længere i tvivl om mit værd!”

Flere artikler