Ria fra Randers kom på FlexUd hos Humanta. Det har givet hele to jobs.

Cases

Ria’s historie er som mange andre på fleksjob. I 2014 blev hun fleksjobber og afklaret til en 20 timers uge, men det var svært at finde et job, hvor hun kunne udnytte erfaring som HR-assistent og en uddannelse i designteknologi.

I slutningen af 2015 kom hun med på det første hold FlexUd. Nærmest lidt af et pilotprojekt. Men det gav et godt afsæt ind i den digitale verden. Og allerede kort efter uddannelsesforløbet afsluttede, fik Ria til budt et job i en lokal virksomhed. Desværre lukkede virksomheden efter et år. Det var selvfølgelig ikke Ria’s skyld, men hun skulle nu finde et nyt job.

Ria var i mellemtiden flyttet til Favrskov Kommune, og jobcentret havde en aftale med Humanta. Heldigvis havde Humanta netop fået en henvendelse fra Munck Kraner i Randers, som manglede en medarbejder, der nogle timer om ugen kunne tage sig af den digitale markedsføring.

Contry manager hos Munck Kraner Lars Steen Pedersen fortæller: “Jeg havde aldrig hørt om denne mulighed før, men det var en perfekt løsning for os. Ria matchede vores virksomhed både menneskeligt og kompetencemæssigt. Humanta hjalp med det praktiske, og det var i virkeligheden en af de nemmeste ansættelser, jeg har deltaget i.”

Ria kom hurtigt ind i opgaverne, som var opdatering af hjemmeside, få styr på kundedialogen med bl.a. nyhedsbreve og ellers deltage i salgs- og administrationsarbejdet.

”På sigt kunne vi flytte nogle af de opgaver hjem, som vi ellers måtte betale for at få udført på reklamebureau,” slutter Lars Steen Pedersen.

Flere artikler