Har du råd til at miste alt det du har bygget op på de sociale medier?

Cases

og hvad kan du gøre for at forhindre det?

Det sker, og det sker oftere, end man tror, at personer mister adgang til deres profil på de sociale medier, fordi de er blevet hacket. Og via deres profil har de måske også adgangen til deres virksomhedsaktiviteter på Facebook og Instagram. Tænk, hvis du på et splitsekund mistede alt det, du har bygget op gennem tiden af følgere, likes, annoncer, marketing materiale og historik? Tænk, hvis du mistede din LinkedIn konto med hele dit netværk og skal til at opbygge det på ny? Det ville næsten ikke være til at bære.

Heldigvis er det nemt at undgå på flere af de sociale medier med et par enkle trin.

Opret 2-trins login

2-trins login betyder, at du skal bruge en ekstra kode for at kunne logge ind, hvis du (eller andre) forsøger at logge ind fra en ny computer, telefon eller anden enhed eller et geografisk område, som du ikke plejer at befinde dig i. Det betyder, at hvis en hacker ude i den store verden forsøger at logge sig på din konto, så får du besked og du modtager den ekstra koden til at logge ind med – det gør hackeren ikke og kan dermed ikke hacke din konto.

Du kan opsætte 2-trins godkendelse på Facebook, Instagram og LinkedIn og det er relativt nemt at sætte op.

Få guide til opsætning af 2-trins godkendelse på Facebook (klik på ikon)

Få guide til opsætning af 2-trins godkendelse på Instagram (klik på ikon)

Få guide til opsætning af 2-trins godkendelse på LinkedIn (klik på ikon)

Hav en med-administrator på din Facebook og Instagramside

Et andet godt råd er at have en med-administrator på din side. Hvis I er 2 administratorer har den anden altid mulighed for at tilføje dig igen, hvis du skulle miste adgangen til din profil helt og blive nødt til at oprette en helt ny profil. Så er din side ikke gået tabt og du kan hurtigt komme i gang igen. Den anden skal dog have rollen som administrator for at kunne hjælpe dig.

Brug Facebook Business manager

Når du bruger Facebook Business manager til at styre dine aktiviteter får du en højere grad af sikkerhed og du får din private profil og dit professionelle virke skilt ad fra hinanden. Som bonus får du også en masse brugbare redskaber i business manageren. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du sætter denne op, så læs med her

God fornøjelse med at få sikret dine konti – så kan du sove trygt om natten uden at være bange for at miste adgangen til alt det, du har bygget op.

Flere artikler