Fleksjobberen Mette fandt endelig sin rette hylde efter SoMe Master uddannelsen

Cases

Mette skulle ud i et karriereskifte, da en kronisk sygdom gjorde det umuligt at fortsætte som bygningsmaler. Efter uddannelsen som SoMe Master følte Mette endelig, hun havde fundet sin rette hylde. I dag er hun ansat hos sygeplejebutikken Boisen. Her tager hun vare på deres markedsføring på sociale medier. Et job der er udfordrende – men som hun følte sig helt klar til efter SoMe Master forløbet.

Jeg havde tidligere deltaget i webshopmaster uddannelsen, hvor jeg opdagede at jeg brændte mest for markedsføringsdelen. Efter endnu et jobforløb, som ikke passede til mig fysisk, fik jeg lov til at komme på SoMe Master holdet i foråret 2021 og jeg fandt hurtigt ud af, at det var lige præcis min hylde. Jeg forventede at lære en masse om tekster, billedbehandling og hvordan det sociale medie univers hang sammen. I løbet af kurset kom vi igennem meget mere end det. Det er et område, der udvikler sig hele tiden og selvom man får masser af læring og viden på kurset, så er der konstant brug for at holde sig opdateret.

Efter endt kursusforløb fandt jeg selv en praktik hos sygeplejeforretningen Boisen. Efter endt praktik blev jeg tilbudt ansættelse og arbejder nu 7 timer om ugen hos virksomheden. Jeg har ansvaret for deres markedsføring på Facebook og Instagram, men hjælper også med opdatering af hjemmeside, søgemaskineoptimering og nyhedsbreve, når der er tid. Jeg har skullet vække en inaktiv Facebook side til live og med en målgruppe, som ikke er særlig interagerende på de sociale medier. Så jeg er i gang med det lange, seje træk at nå længere ud med organiske opslag. Lidt resultater har jeg dog allerede set, da vores følgere er vokset med 20 % i det sidste halve år og de ansatte i butikkerne møder ofte kunder, der henviser til noget af mit indhold på de sociale medier. Så det bliver set – selvom jeg ikke nødvendigvis får en reaktion på det.

Kurset gav Mette et job med udfordringer

Jeg er rigtig glad for, endelig, at have fundet et job, hvor jeg laver noget, der også interesserer mig. Det er både fedt og udfordrende – noget jeg virkelig har manglet i mit arbejdsliv de sidste mange år. Og selvom markedsføring på sociale medier er et kæmpe område, så følte jeg mig i bund og grund godt klædt på til mit job.

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til HUMANTA og deres kurser. De er godt tilrettelagt, så selv fleksjobbere med få timer, kan være med. Dygtige og meget inspirerende undervisere og et miljø, hvor der er plads til alle. Uanset fagligt niveau fra start.

Jeg er så taknemmelig for, at jeg fik lov at tage begge kurser. Uden dem, havde jeg ikke været ansat i det job, som jeg er i dag.

Når man er fleksjobber og har mod på at lære nyt, så kan det være svært at finde et kursus, som er målrettet fleksjobbere. Hos Humanta har vi et 6 ugers kursus i Digital Markedsføring netop til fleksjobbere. Det deltog Signe i og fik job kort tid efter

Signe var deltager på Digitale Fleksjobbere i november og december 2022. Digital Markedsføring for fleksjobber er et 6 ugers jobrettet forløb, hvor kursisterne lærer om website, Google, sociale medier og digitale nyhedsbreve. Efter endt kursusforløb havde hun egentlig en jobaftale, men arbejdsgiver sprang fra. Signe valgte at lave et opslag på sociale medier omkring hendes nyerhvervede kompetencer og det gav bonus!

Der tikkede en glad mail ind i Humantas indbakke for kort tid siden. Fra Signe. Hun havde nogen tid sendt ansøgninger på ledige jobs uden succes. Så besluttede hun at anvende nogle af de muligheder, som hun havde mødt under det 6 ugers forløb, hun havde deltaget i. En særlig udgave af akademifaget Digital Markedsføring for fleksjobbere.

Hun lavede et opslag i en lokal Facebook gruppe, hvor hun bl.a. lagde sit kursusbevis op. Efter bare to timer var der henvendelse fra en campingplads. De stod da lige og manglede en medarbejder, der kunne tage sig af den digitale synlighed. Et par samtaler senere kunne Signe skriver under på en ansættelseskontrakt.

Kæmpe tillykke til Signe. Hun har vist, at det virker. Og vi er ikke i tvivl om, at hun nok skal få skabt masser af god digital markedsføring for campingpladsen. Vi har planer om at svinge forbi campingpladsen og hilse på Signe inden længe – ikke mindst fordi Signe har fortalt os at de har mega gode is.

Er du ledig fleksjobber og har lyst til at blive klogere på digital markedsføring, så kører vi jævnligt hold i Herning, Holstebro og Ålborg. Du finder mere info om uddannelsen her https://humanta.dk/digital-markedsfoering-for-fleksjobbere-herning/

Er du fleksjobber i arbejde og har du brug for at få flere komptencer på cv’et, så tøv heller ikke med at kontakte os for en plads på et af vores hold.

Flere artikler