Charlotte fra Gardenstory.dk 1 år efter

Cases

Gardenstory.dk er kommet rigtig godt fra start og har oplevet vækst i hele det år der er gået, siden Charlotte deltog i vores SoMe master uddannelse og sprang ud som selvstændig

Da vi mødte Charlotte fra Gardenstory.dk på vores 6 ugers uddannelse i sociale medier tilbage i efteråret 2021 var hun lige på nippet til at springe ud som selvstændig. Kort efter eksamen gik hendes nye hjemmeside, som var seo-optimeret live og hun startede op med for alvor at markedsføre sig på sin Instagram profil og via Google Ads. Hun oplevede hurtigt at Instagram og Google begyndte at spille bedre sammen og den øgede synlighed på Google kombineret med brugen af sociale medier begyndte hurtigt at give resultater og flere kunder.

Charlotte fortæller selv:

”Som nystartet erhvervsdrivende er der mange bolde i luften, og man kan ikke være verdensmester til det hele. Et af de springende punkter til vejen mod succes er, helt klart at dygtiggøre sig i de sociale medier.

Hvad gav kurset Charlotte?

Kurset gav mig en kæmpe hjælpende hånd, mod, hvem er min målgruppe. Hvordan taler jeg til min målgruppe på Instagram og ikke mindst hvordan får man flere relevante følgere/kunder ombord på profilen. Jeg bruger primært Instagram i min virksomhed, da det er et visuelt medie. 

For at få succes på de sociale platforme, er man slet og ret tvunget til at vide lidt om kommunikation, strategi og planlægning af indhold.  Undervisning var altid spændende tilrettelagt og jeg mødte mange dejlige mennesker på de 6 uger.

Set med mit perspektiv, fik jeg en masse nyttig information, som jeg på ingen måder havde kunnet ha´ googlet mig til. Jeg fandt det inspirerende at sidde med andre kursister, således vi også kunne have et samspil og lære af hinanden”

Charlotte er i øjeblikket ved at fintune sin hjemmeside, så hun får flere konverteringer og ikke mindst, så den spiller endnu bedre sammen med hendes sociale medier.

”Mit firma er jo bygget op på nysalg, og derfor skal jeg hele tiden være på tæerne – præcis som alle andre selvstændige.” fortæller Charlotte ”og da jeg i november sidste år fik hacket min Instagram profil og stod uden den i nogle dage, så lærte jeg på den hårde måde, at man skal have styr på sin sikkerhed og ikke mindst flere markedsføringskanaler i brug”

1 år efter kurset er Charlotte der, hvor hun kan leve af sit nye firma og hun har på det år formået at få over 10.000 nye følgere på sin Instagramprofil! Har du lyst til at se mere om, hvad Charlotte laver, så mød hende på Instagram på Gardenstory.dk

Vil du som Charlotte udvide din horisont i forhold til brug af sociale medier i din markedsføring, så tag med på vores SoMe master uddannelse. Du kan finde info om den her

Når man er fleksjobber og har mod på at lære nyt, så kan det være svært at finde et kursus, som er målrettet fleksjobbere. Hos Humanta har vi et 6 ugers kursus i Digital Markedsføring netop til fleksjobbere. Det deltog Signe i og fik job kort tid efter

Signe var deltager på Digitale Fleksjobbere i november og december 2022. Digital Markedsføring for fleksjobber er et 6 ugers jobrettet forløb, hvor kursisterne lærer om website, Google, sociale medier og digitale nyhedsbreve. Efter endt kursusforløb havde hun egentlig en jobaftale, men arbejdsgiver sprang fra. Signe valgte at lave et opslag på sociale medier omkring hendes nyerhvervede kompetencer og det gav bonus!

Der tikkede en glad mail ind i Humantas indbakke for kort tid siden. Fra Signe. Hun havde nogen tid sendt ansøgninger på ledige jobs uden succes. Så besluttede hun at anvende nogle af de muligheder, som hun havde mødt under det 6 ugers forløb, hun havde deltaget i. En særlig udgave af akademifaget Digital Markedsføring for fleksjobbere.

Hun lavede et opslag i en lokal Facebook gruppe, hvor hun bl.a. lagde sit kursusbevis op. Efter bare to timer var der henvendelse fra en campingplads. De stod da lige og manglede en medarbejder, der kunne tage sig af den digitale synlighed. Et par samtaler senere kunne Signe skriver under på en ansættelseskontrakt.

Kæmpe tillykke til Signe. Hun har vist, at det virker. Og vi er ikke i tvivl om, at hun nok skal få skabt masser af god digital markedsføring for campingpladsen. Vi har planer om at svinge forbi campingpladsen og hilse på Signe inden længe – ikke mindst fordi Signe har fortalt os at de har mega gode is.

Er du ledig fleksjobber og har lyst til at blive klogere på digital markedsføring, så kører vi jævnligt hold i Herning, Holstebro og Ålborg. Du finder mere info om uddannelsen her https://humanta.dk/digital-markedsfoering-for-fleksjobbere-herning/

Er du fleksjobber i arbejde og har du brug for at få flere komptencer på cv’et, så tøv heller ikke med at kontakte os for en plads på et af vores hold.

Flere artikler