Nyheder på LinkedIn 2023

Cases

LinkedIn udvikler sig hele tiden – ligesom alle de andre sociale medier i øvrigt gør. Der kommer nye og spændende funktioner til, som vi kan bruge i vores professionelle virke og når vi benytter LinkedIn til markedsføring. LinkedIn barsler også med en del nyheder i 2023 og vi har samlet 4 spændende nyheder, der enten er implementeret eller går live eller går live i løbet af 2023

1. Planlægning af indlæg

Det er allerede nu blevet muligt at planlægge dine indlæg på din egen profil. I 2023 skulle det også blive muligt at planlægge indlæg på virksomhedssider direkte i LinkedIn. Det betyder, at det bliver nemmere for os at arbejde struktureret og målrettet med sine indlæg.

Du planlægger dine egne indlæg ved at bruge uret ved siden af “planlæg”

2. Produkter på din virksomhedsside

Det er allerede muligt at tilføje produkter til din virksomhedsside. Du har derfor mulighed for at tilføje dine produkter til din side og blive fundet i søgninger, når andre brugere søger på de produkter eller ydelser, som du tilbyder. I løbet af 2023 vil LinkedIn forbedre produktsøgemulighederne og gøre produkterne mere synlige på LinkedIn

3. Alt-tag på billeder

Det er allerede nu muligt at tilføje alt-tag på dine billeder. En alt-tag gør at læsere, der ikke kan se billeder, stadig har mulighed for at vide, hvad der er på dine billeder. Derudover har det en positiv effekt på din SEO. I løbet af 2023 forventer LinkedIn også at indføre alt-tags på annonce billeder, så du kan få endnu mere ud af denne funktion

4. Automatiske undertekster på video

Når du bruger video på sociale medier, så skal de tekstes. Det gør det muligt stadig at få et budskab ud af videoen selvom din følger ikke har mulighed for at se video med lyd. I løbet af 2023 vil LinkedIn implementere automatisk tekstning af dine videoer – i første omgang dog på engelsk. 

Når man er fleksjobber og har mod på at lære nyt, så kan det være svært at finde et kursus, som er målrettet fleksjobbere. Hos Humanta har vi et 6 ugers kursus i Digital Markedsføring netop til fleksjobbere. Det deltog Signe i og fik job kort tid efter

Signe var deltager på Digitale Fleksjobbere i november og december 2022. Digital Markedsføring for fleksjobber er et 6 ugers jobrettet forløb, hvor kursisterne lærer om website, Google, sociale medier og digitale nyhedsbreve. Efter endt kursusforløb havde hun egentlig en jobaftale, men arbejdsgiver sprang fra. Signe valgte at lave et opslag på sociale medier omkring hendes nyerhvervede kompetencer og det gav bonus!

Der tikkede en glad mail ind i Humantas indbakke for kort tid siden. Fra Signe. Hun havde nogen tid sendt ansøgninger på ledige jobs uden succes. Så besluttede hun at anvende nogle af de muligheder, som hun havde mødt under det 6 ugers forløb, hun havde deltaget i. En særlig udgave af akademifaget Digital Markedsføring for fleksjobbere.

Hun lavede et opslag i en lokal Facebook gruppe, hvor hun bl.a. lagde sit kursusbevis op. Efter bare to timer var der henvendelse fra en campingplads. De stod da lige og manglede en medarbejder, der kunne tage sig af den digitale synlighed. Et par samtaler senere kunne Signe skriver under på en ansættelseskontrakt.

Kæmpe tillykke til Signe. Hun har vist, at det virker. Og vi er ikke i tvivl om, at hun nok skal få skabt masser af god digital markedsføring for campingpladsen. Vi har planer om at svinge forbi campingpladsen og hilse på Signe inden længe – ikke mindst fordi Signe har fortalt os at de har mega gode is.

Er du ledig fleksjobber og har lyst til at blive klogere på digital markedsføring, så kører vi jævnligt hold i Herning, Holstebro og Ålborg. Du finder mere info om uddannelsen her https://humanta.dk/digital-markedsfoering-for-fleksjobbere-herning/

Er du fleksjobber i arbejde og har du brug for at få flere komptencer på cv’et, så tøv heller ikke med at kontakte os for en plads på et af vores hold.

Flere artikler