6 ugers jobrettet uddannelse

For dig der vil udvide dine kompetencer

Udvid dine kompetencer, så du kan varetage nye jobfunktioner

Tag en praktisk anvendelig, 6 ugers jobrettet uddannelse og få nye kompetencer indenfor f.eks. E-handel, sociale medier eller digital markedsføring. I løbet af 6 uger får du mulighed for at gå i dybden med stoffet og masser af opdateret viden, som du kan bruge i dit nuværende eller fremtidige job.

Hvem kan deltage: Ledige, Ansatte, Fleksjobbere

Vores 6 ugers kurser er på positivlisten, så ledige har mulighed for at deltage som en del af deres 6 ugers jobrettet uddannelsesvalg, mens ansatte kan søge tilskud og SVU godtgørelse, mens de udvider deres kompetencer. 

 

Hvem er Humanta?

Humanta er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder med personlig udvikling, kompetanceformidling, uddannelse og jobetablering.

Vi har mange års erfaring med digital markedsføring, web og kommunikation. Det betyder at vi har en praktisk og faglig tilgang til fagene og vores undervisere arbejder med emnerne til daglig. Det giver gode og varige resultater.

Vores 6 ugers kurser udbydes i samarbejde med   

Hvilke 6 ugers jobrettet uddannelse tilbyder vi?

Webshopmaster er for dig, som vil lære mere om E-handel og hvordan du opsætter og driver en webshop. Hvilke værktøjer og virkemidler kan du bruge for at skabe overblik og omsætning.  

SoMe Master er for dig der vil lære en masse om sociale medier og brugen af disse i din markedsføring. Hvordan vælger du det rigtige medie og lægger en strategi, der virker og giver resultater

Digital markedsføring er for dig der vil lære mere om de digitale virkemidler og muligheder for online markedsføring. Dette kursus er under udvikling – beskrivelse og indhold er på vej

Mette
Mettedeltager i akademifaget E-handel i Randers
”Ved at deltage i E Handel har jeg skiftet retning på mit fremtidige arbejdsliv! Fra at tro, at en fleksjobber med meget få timer kun kan få et job uden udfordringer og megen indhold, har jeg nu fået job hvor jeg har en vigtig rolle. Jeg skal bruge al min nye viden om markedsføring på de sociale medier og E handel. Aldrig har 6 uger gået så hurtigt og aldrig har jeg lært noget så spændende. Helt igennem kompetente lærere, god stemning og plads til at være den man er. Det har været hårdt, hovedet er blevet fyldt op - og nogen gange overophedet - men det har været det hele værd. Tak for denne gang og god sommer”
Tanja
Tanjadeltager i E-handel i Randers
”Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i det 6-ugers jobrettede akademifag E-handel ved Humanta. Selvom jeg har en akademisk uddannelse, har faget givet mig en masse lærerig viden om og værktøjer i e-handel og digital markedsføring, som jeg er sikker på at kunne drage stor nytte af i min fremtidige karriere. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Humanta og folkene bag.”
Kathrine
Kathrinedeltager i akademifaget E-handel i Randers
”Jeg søgte om deltagelse på holdet, da jeg mente det ville være i tråd med min uddannelse i Designteknologi. Jeg havde ikke de store forventninger, andet end at jeg kunne se at det måtte være brugbart. Holdet viste sig at være en positiv overraskelse, for mig som ikke er IT kyndig. Jeg følte klart at der blev taget hånd om en, og der var ingen dumme spørgsmål. Da alle deltagere kom med meget forskellige formåen og kendskab til e-handel, var det det svært at forestille sig at alle fik noget ud af det, men igen skuffede I ikke. Der har været Ah ha oplevelser for alle, og alle bød ind med noget. Tak for en fantastisk positiv oplevelse. Håber at tidligere holddeltager får tilbud med flere kurser, så vi kan holde os ajour :-)”
Heidi
Heidideltager på akademifaget E-handel
”At deltage på kurset e-handel har haft stor betydning for mig. Underviserne har alle været kompetente og dygtige til at rumme alle deltagerne. De har taget deres erhverv og erfaringer med i undervisningen. Det har gjort kurset super relevant. Kurset har åbnet nye spændende muligheder for mig. Det har vist mig, at jeg har kompetencer, som jeg ikke havde været bekendt med. Det har givet mig en masse brugbare værktøjer til nye opgaver. Kursisterne har været en palet af farver. Alle med forskellig baggrund. Vi har kunne supplere hinanden og styrke hinanden. Det har været en god og farverig oplevelse. Jeg kan varmt anbefale kurset.”
Pia
Piadeltager på akademifaget SoMe Master
”Det er det mest professionelle kursus, jeg nogensinde har deltager på. Underviserne er knalddygtige og man bliver proppet med relevant vide. Jeg vil anbefale kurset til mine venner. ”
Randi
Randideltager på akademifaget SoMe Master
”Jeg har haft den store fornøjelse af at deltage på kurset SoMe Master gennem Humanta. Kurset foregik online gennem hele forløbet pga. Covid-19, og det i sig selv kunne jo godt have været en udfordring. Men med meget kompetente undervisere og justeringer undervejs, fik jeg mere og mere fornemmelsen af "næsten" fysik tilstedeværelse og fed klasse fællesskab gennem skærmen. Det var 6 ugers lærerig gennemgang af digital markedsføring på de sociale medier, og jeg har fået rigtig meget med mig i bagagen. Jeg er klædt på til at afprøve de nye redskaber ude i aktuelle virksomheder. Tusind tak til hele holdet for en fantastisk rejse. Kan varmt anbefales.”