Digital markedsføring - bliv klogere på det digitale univers

Et akademifag i digital markedsføring for fleksjobbere

Digital markedsføring - 6 ugers lærerig akademifag!

Som fleksjobber får du mulighed for at få en uddannelse i digital markedsføring. Vi har samlet et hold dygtige undervisere, som hver dag arbejder med digital markedsføring.

Hvem kan deltage: Fleksjobbere – både ledige og i job

Startdato: 28. februar i Århus

Indhold:

  • Strategi
  • Tekstarbejde
  • Hjemmeside
  • Nyhedsbreve
  • Sociale medier 
  • Online annoncering
  • SEO

Dur får en praktisk anvendelig uddannelse, og lærer at arbejde med online markedsføring.

Hvorfor? Derfor:

Behovet for ansatte, der kan tage varer på den digitale markedsføring stiger. Hos mange mindre virksomheder er der ikke brug for en fuldtidsansat til at tage sig af disse opgaver. Derfor er en fleksjobber velegnet til at hjælpe. Du kan være med til at skabe vækst gennem de digitale markedsføringsaktiviteter.

Hos Humanta har vi uddannet fleksjobbere i markedsføring i mange år og vi har derfor stor erfaring med netop dig som kursist – med de udfordringer en fleksjob-titel måtte give.

Vi har derfor:

  • Små hold (max 14 deltagere)
  • Korte kursusdage
  • Erfaring til at hjælpe dig, hvis du støder på udfordringer under forløbet.

Uddannelsen berører alle de centrale emner indenfor digital markedsføring, som sociale medier, hjemmesider, nyhedsbreve, online annoncering og ikke mindst planlægning af indsatsen og opfølgning på om de opsatte mål er nået. 

Undervisningen er en balanceret indsats mellem klasseundervisning, opgaveløsning og hjemmearbejde. 

Uddannelsen er inddelt i overskuelige moduler, og afsluttes en eksamen. 

Erhvervslivet har brug for arbejdskraft indenfor online markedsføring – Gør dig selv jobparat eller stå stærkere i dit nuværende job med en digital markedsføringsuddannelse.

Er du i tvivl, om faget Digital markedsføring er noget for dig, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan ringe direkte til Allan Midtgaard på 4098 9216!

Faget Digital Markedsføring udbydes i samarbejde med

Læs om uddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus hjemmeside

 

Undervisningsplan & pris

 

Vores undervisning er delt op på 16 lektioner af 4,5 timer med 3 dages undervisning om ugen. Derudover vil der være hjemmearbejde og udarbejdelse af case. Du kan downloade undervisningsplanen med de enkelte moduler. 

Vi har korte undervisningsdage med 4,5 timers undervisning og passende pauser. Der er mulighed for ekstra støtte og hjælp, hvis der er personlige behov der gør, at du har behov for lidt ekstra. Vi har mange års erfaring med at uddanne fleksjobbere. 

Pris:

For ledige fleksjobbere er prisen 24.400 kr. og kurset er på positivlisten, hvilket betyder, at du har mulighed for at få det bevilliget gennem a-kasse eller jobcenter.

Er du i job er prisen for kurset 14.900 kr. og her kan der søges tilskud til at dække en del af kursusudgiften samt evt. svu-godtgørelse.

Har du brug for hjælp til at få det bedre afklaret, så må du meget gerne skrive til os på INFO@HUMANTA.DK