Digital Kommunikation

Bliv bedre til SEO, sociale medier og digital annoncering

Digital kommunikation

Akademifag med praktisk viden og 10 ECTS

Vil du lære, hvordan du bedst bruger virksomhedens website? Hvordan du bedst arbejder med SEO både internt og sammen med ekstern SEO specialist? Hvordan du kan se, hvordan din side bliver brugt og læst? Hvad du selv kan gøre, for at øge effektiviteten i din digitale kommunikation? Men også hvilke sociale medier, du bør anvende – og ikke mindst få nogle værktøjer, du selv kan bruge i hverdagen?

Næste hold: 27. februar i Herning

Infomøde: dato på vej

Den digitale kommunikation har aldrig haft så stor betydning for din virksomheds synlighed, samtidig vokser det digitale univers hastigt. Der kommer flere muligheder, både på søgetjenester og sociale medier. Det er på en gang vigtigere at vælge rigtigt i forhold til dine kunder, dit marked og din målgruppe, og sværere fordi der er så meget at vælge blandt.

Vi tager dig med på en lærerig rejse i det digitale univers, hvor der er fokus på, hvad der vil virke for dig og din virksomhed.

Undervisningen er sat sammen, så det er én dag om ugen. Fra kl. 14-18. Cirka halvdelen af lektionerne vil være virtuelle, så det er lidt nemmere at passe ind i en travl hverdag.

Kursusindhold:

  • Website opbygning og indhold
  • SEO, hvordan gør du?
  •  Digitale annoncer på Google
  • Google Analytics
  • Hvordan du skaber godt indhold
  • De forskellige sociale medier
  • Annoncering på sociale medier
  • Planlægning og opfølgning
  • Juridiske regler og GDP

Undervisningen er en balanceret indsats mellem klasseundervisning, opgaveløsning og hjemmearbejde.

Det praktiske:

12 undervisningsgange fordelt på 16 uger. Hver undervisningsgang er 4 timer og foregår fra 14-18 inkl. pauser. Undervisningen foregår på Erhvervsakademi MidtVest i Herning med mulighed for online deltagelse i en del af modulerne. Uddannelsen er sat sammen af to akademifag og udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi MidtVest. Det betyder, at du samlet får 10 ECTS ved bestået eksamen.

Undervisere: Der er tre undervisere, fordi vi tror, det er bedre du bliver undervist at specialister, der har en finger på pulsen og selv arbejder med stoffet. Det giver indholdet en praktisk vinkel, så du kan bruge kompetencerne i dit arbejde

Dato: . opstart 27. februar 2023

Pris: 15.600 kr., men da kurset foregår som et erhvervsakademifag, kan du søge tilskud fra Omstillingsfond (kr. 10.000). Hvis din virksomhed har overenskomst kan du alternativt søge tilskud fra Kompetencefond. Se mere her. Sidste tilmeldingsfrist er 1 uge før kursusstart.

Undervisningsmateriale: Der er ingen udgift til bøger (selv om det står på eamv.dk). Vi sørger for alt undervisningsmaterialet er klar til dig. Det er skrevet og løbende opdateret af de tre undervisere, du også vil møde undervejs. Alle tre undervisere arbejder professionelt med de emner, de underviser i. Du er derfor sikret en praktisk, hands-on vinkel i det pensum, du skal igennem.

Spørgsmål: Ring til os på 42600774, send os en mail på info@humanta.dk eller brug chatten.