Digital markedsføring - bliv klogere på det digitale univers

Et akademifag i digital markedsføring for fleksjobbere

Digital markedsføring – 6 ugers lærerig akademifag!

Som fleksjobber får du mulighed for at få en uddannelse i digital markedsføring. Vi har samlet et hold dygtige undervisere, som hver dag arbejder med digital markedsføring og som er klar til at lære dig digital markedsføring.

Hvem kan deltage: Fleksjobbere – både ledige og i  job.

Startdato: 22. november i Herning

Infomøde: Er du i tvivl om kurset er noget for dig, så deltag i vores infomøde om kurset 8. november kl. 11.00. Du tilmelder her

Indhold:

  • Strategi
  • Tekstarbejde,
  • Hjemmeside
  • Nyhedsbreve
  • Sociale medier
  • Online annoncering.
  • SEO

Du får en praktisk anvendelig uddannelse, og lærer at arbejde med online markedsføring

Hvorfor? Derfor:

Behovet for ansatte, der kan tage varer på den digitale markedsføring stiger. Hos mange mindre virksomheder er der ikke brug for en fuldtidsansat til at tage sig af disse opgaver. Her er du som fleksjobber velegnet til at hjælpe. Du kan være med til at  skabe vækst gennem den digitale markedsføringsaktiviteter.

Hos Humanta har vi uddannet fleksjobbere i markedsføring i mange år. Vi har derfor stor erfaring med netop dig som kursist – med de udfordringer en fleksjob-titel måtte give.

Vi har derfor:

  • Små hold (max 14 deltagere)
  • Korte kursusdage
  • Erfaring til at hjælpe dig, hvis du støder på udfordringer under forløbet.

Undervisningen er en balanceret indsats mellem klasseundervisning, opgaveløsning og hjemmearbejde. 

Uddannelsen er inddelt i overskuelige moduler, og afsluttes en eksamen. 

Erhvervslivet har brug for arbejdskraft indenfor online markedsføring – Gør dig selv jobparat med en digital markedsføringsuddannelse.

Er du i tvivl, om faget Digital markedsføring er noget for dig, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan ringe direkte til Allan Midtgaard på 4098 9216!

Faget Digital Markedsføring udbydes i samarbejde med

 

Undervisningsplan & pris

 

Vores undervisning er delt op på 16 lektioner af 4,5 timer med 3 dages undervisning om ugen. Derudover vil der være hjemmearbejde og udarbejdelse af case. Du kan downloade undervisningsplanen med de enkelte moduler. 

Vi har korte undervisningsdage med 4,5 timers undervisning og passende pauser. Der er mulighed for ekstra støtte og hjælp, hvis der er personlige behov der gør, at du har behov for lidt ekstra. Vi har mange års erfaring med at uddanne fleksjobbere. 

Pris:

Prisen er 24.400 kr. og kurset er på positivlisten, hvilket betyder, at du har mulighed for at få det bevilliget gennem a-kasse eller jobcenter.

Er du i job kan du søge tilskud til delvis dækning af kursusudgiften og evt. svu-godtgørelse.

Har du brug for hjælp til at få det bedre afklaret, så må du meget gerne skrive til os på INFO@HUMANTA.DK