Webshopmaster - lær at arbejde effektivt med din webshop

Et akademifag i E-handel

E-handel Webshopmaster – 6 ugers lærerig akademifag!

Lær at arbejde med webshop, e-handel og digital markedsføring. Kom med på dette 6-ugers akademifag i E-handel og få ny og vigtig viden.

WebshopMaster er et spændende kursus hvor du får kvalificeret viden inden for e-handel og digital markedsføring.

Som uddannet E-handel WebshopMaster får du indblik og viden om alle aspekter i e-handel, f.eks:

  • Webshop administration
  • Webshop projektledelse
  • Google Ads og SEO administration
  • SEO og tekst 
  • Content administrator
  • E-mail marketing 

Uddannelsen berører alle de centrale emner indenfor moderne e-handel: Webshop administration, projektledelse, digital markedsføring, nyhedsbreve, jura og GDPR, samt effektiv SEO-venlig tekstskrivning.

Undervisningen er en balanceret indsats mellem klasseundervisning, opgaveløsning og hjemmearbejde. Det er muligt at deltage virtuelt.  Du kommer til at arbejde med din helt egen webshop under uddannelsen, så du kan prøve kræfter med  teorien under realistiske og praktiske rammer. Vi tager afsæt i det mest udbredte webshopsystem på markedet. 

Uddannelsen er inddelt i overskuelige moduler og afsluttes en eksamen, der giver dig 10 ECTS og uddannelsesbevis fra Erhvervsakademi Midt/Vest. Efter eksamen får du en personlig evaluering af dine stærke sider indenfor e-handel plus en skriftlig udtalelse

Hvad er E-handel?

E-handel handler om meget mere end at lægge tekst og billeder ind i en webshop. Der skal også være styr på, hvordan en tekst skal skrives, om det er et tilbud eller branding? Og hvordan et billede skal behandles for at virke bedst muligt. Du skal desuden kende de grundlæggende juridiske spilleregler, eller vide hvordan økonomien for en webshop fungerer. Det kan vi lære dig, plus vi også underviser i, hvordan du markedsfører din webshop og din virksomhed digitalt – sammen med alle de gode tilbud, som skal give kunder og omsætning.

I løbet af 6 uger, kommer vi omkring alt, hvad der er vigtigt at vide i forbindelse med e-handel. Uddannelse i E-handel er opdelt i forskellige blokke, med hver deres fokusområde: Oprettelse af en webshop, strategi & logistik, projektledelse, digital markedsføring, analyser og jura.

Har du mindst 2 års erhvervserfaring og har du almindelig brugererfaring med it, så kan du sikkert fint deltage. Er du i tvivl,om faget E-handel, er noget for dig, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan ringe direkte til Allan Midtgaard på 4098 9216!

Faget i E-handel udbydes i samarbejde med  

Hvad siger deltagerne?

 

 

Anja fortæller om sin deltagelse på Webshopmaster

Mød en af vores undervisere på webshopmaster

”Ved at deltage i E-Handel har jeg skiftet retning på mit fremtidige arbejdsliv! Fra at tro, at en fleksjobber med meget få timer kun kan få et job uden udfordringer og megen indhold, har jeg nu fået job, hvor jeg har en vigtig rolle. Jeg skal bruge al min nye viden om markedsføring på de sociale medier og E handel. Aldrig har 6 uger gået så hurtigt og aldrig har jeg lært noget så spændende. Helt igennem kompetente lærere, god stemning og plads til at være den man er. Det har været hårdt, hovedet er blevet fyldt op - og nogen gange overophedet - men det har været det hele værd. Tak for denne gang og god sommer”

Undervisningsplan & pris

Vores undervisning er delt op på 17 lektioner af 4 timer med 3 dages undervisning om ugen. Derudover vil der være hjemmearbejde og udarbejdelse af case. Du kan downloade undervisningsplanen med de enkelte moduler. 

Prisen for ansatte er 14.900,  og som ansat er der flere muligheder for tilskud bl.a. fra kompetencefonden, i perioder fra omstillingsfonden, hvor man kan søge op til 10.000, i tilskud og din virksomhed har mulighed for at søge SVU godtgørelse i forbindelse med din deltagelse. 

Har du brug for hjælp til at få det bedre afklaret, så må du meget gerne skrive til os på info@humanta.dk

Mette
Mettedeltager i akademifaget E-handel i Randers
”Ved at deltage i E Handel har jeg skiftet retning på mit fremtidige arbejdsliv! Fra at tro, at en fleksjobber med meget få timer kun kan få et job uden udfordringer og megen indhold, har jeg nu fået job hvor jeg har en vigtig rolle. Jeg skal bruge al min nye viden om markedsføring på de sociale medier og E handel. Aldrig har 6 uger gået så hurtigt og aldrig har jeg lært noget så spændende. Helt igennem kompetente lærere, god stemning og plads til at være den man er. Det har været hårdt, hovedet er blevet fyldt op - og nogen gange overophedet - men det har været det hele værd. Tak for denne gang og god sommer”
Tanja
Tanjadeltager i E-handel i Randers
”Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i det 6-ugers jobrettede akademifag E-handel ved Humanta. Selvom jeg har en akademisk uddannelse, har faget givet mig en masse lærerig viden om og værktøjer i e-handel og digital markedsføring, som jeg er sikker på at kunne drage stor nytte af i min fremtidige karriere. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Humanta og folkene bag.”
Kathrine
Kathrinedeltager i akademifaget E-handel i Randers
”Jeg søgte om deltagelse på holdet, da jeg mente det ville være i tråd med min uddannelse i Designteknologi. Jeg havde ikke de store forventninger, andet end at jeg kunne se at det måtte være brugbart. Holdet viste sig at være en positiv overraskelse, for mig som ikke er IT kyndig. Jeg følte klart at der blev taget hånd om en, og der var ingen dumme spørgsmål. Da alle deltagere kom med meget forskellige formåen og kendskab til e-handel, var det det svært at forestille sig at alle fik noget ud af det, men igen skuffede I ikke. Der har været Ah ha oplevelser for alle, og alle bød ind med noget. Tak for en fantastisk positiv oplevelse. Håber at tidligere holddeltager får tilbud med flere kurser, så vi kan holde os ajour :-)”
Heidi
Heidideltager på akademifaget E-handel
”At deltage på kurset e-handel har haft stor betydning for mig. Underviserne har alle været kompetente og dygtige til at rumme alle deltagerne. De har taget deres erhverv og erfaringer med i undervisningen. Det har gjort kurset super relevant. Kurset har åbnet nye spændende muligheder for mig. Det har vist mig, at jeg har kompetencer, som jeg ikke havde været bekendt med. Det har givet mig en masse brugbare værktøjer til nye opgaver. Kursisterne har været en palet af farver. Alle med forskellig baggrund. Vi har kunne supplere hinanden og styrke hinanden. Det har været en god og farverig oplevelse. Jeg kan varmt anbefale kurset.”