Fleksjobber

Velkommen til vores verden!

Et springbræt til arbejdsmarkedet

Er du fleksjobber og vil du gerne arbejde med digital markedsføring, så er du kommet til rette sted.

Humanta blev etableret med det mål, at vi kvalitativt ville uddanne fleksjobbere til at hjælpe virksomheder med at løse opgaver som opdatering af hjemmesider, sikre aktuel kommunikation på sociale medier, udsende nyhedsbreve og være virksomhedens digitale samlingspunkt.

Forløbet kaldte vi FlexUd, og vi har haft over 90 deltagere gennem forløbet, hvor mere end 85 fik nye jobs med digitale opgaver.

FlexUd er blevet til Digitale Fleksjobbere. Vi har i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus og Erhvervsakademi MidtVest opgraderet forløbet til et akademifag med 10ECTS, så du får en officiel, godkendt uddannelse på dit CV. Vi har ændret på skemaet, så det nu er et 6-uger uddannelsesforløb på positivlisten. Det betyder også, at det er nemmere at få adgang, hvis du er ledig. Faktisk har fleksjobbere samme ret til 6-ugers jobrettet uddannelse som fuldtidsledige. Dit jobcenter kan få refunderet en stor del af betalingen for din deltagelse.

Det giver også fordele for dig der er ansat. Du kan få tilskud fra Omstillingsfonden på op til kr. 10.000, hvis du i øvrigt opfylder betingelserne for tilskud. Her gælder først og fremmest, at du ikke kan få tilskud, hvis du er for højt uddannet. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om dette. Så hjælper vi!

Vi har ændret på undervisningen, så den er mere fleksjobvenlig = ingen laaange undervisningsdage.

På vores øvrige kurser i E-handel Webshopmaster og SoMe Master har fleksjobbere også mulighed for at deltage. Her får du også en autoriseret eksamen, 10 ECTS, uddannelsesbevis fra Erhvervsakademi, personlig anbefaling, og vi kan tage særlige hensyn i undervisningen, hvis du har brug for det. 

E-handel rummer masser af god, praktisk viden om webshop, digital markedsføring, tekst&indhold samt viden om GDPR og regler.  SoMe sætter fokus på de populære sociale medier, hvordan de virker, hvordan de bruges og hvad du kan bruge dem til. Alt sammen efterspurgt på jobmarkedet