Korte, effektive kurser

For dig der vil opgraderes på et bestemt emne

Udvid dine kompetencer med et kort kursus

Få en praktisk anvendelig viden og kompetencer med et kort kursus i lige præcis det emne/fag, som du har brug for.

Hvem kan deltage: Ledige, Ansatte, Fleksjobbere

Vores korte, målrettede kurser giver dig mulighed for at udvide dine kompetencer på lige præcis det område, som du har brug for uanset om du er i job eller ledig med en jobmulighed på hånden, der kræver nogle kompetencer, som du ikke har endnu. Vi har samlet en række tilbud af kurser, men har du specifikke behov indenfor online markedsføring, så kontakt os gerne. Så ser vi, om vi sammen kan finde en løsning på at få dig opkvalificeret hurtigst muligt. 

Hvem er Humanta

Humanta er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder med personlig udvikling, kompetanceformidling, uddannelse og jobetablering.

Vi har mange års erfaring med digital markedsføring, web og kommunikation. Det betyder at vi har en praktisk og faglig tilgang til fagene og vores undervisere arbejder med emnerne til daglig. Det giver gode og varige resultater

Hvilke kortere kurser tilbyder vi?

På dette begynderkursus, får du grundlæggende basisviden indenfor foto og videoproduktion med din mobil til brug på de sociale medier, så du kan skabe bedre content for virksomheden med henblik på øget konvertering.

1 dag

Byg et website er en modulopbygget uddannelse, der gør dig i stand til at skabe, vedligeholde og markedsføre dit eget kommercielle website.

Uddannelsen er opbygget i 3 hovedmoduler og lærer at bygge dit website i WordPress og udvide den med en shop i Woocommerce. Tag modulerne enkeltvis eller i rækkefølge

3 moduler af 3 dage

Få konkrete værktøjer til, hvordan du markedsfører din virksomhed på LinkedIn, tiltrækker flere kunder og potentielle medarbejdere. 

Få redskaber til at øge din synlighed og branding på LinkedIn og hvordan du aktiverer dine medarbejdere i  processen.    1 dags kursus

Bliv klogere på hvordan e-mail marketing kan bruges i din markedsføring og lær hvordan du får lokket e-mail-adresserne ud af dine potentielle og eksisterende kunder.

1 dag

 

Har du brug for at fremstille billeder til din markedsføring og vil du lære billedbehandling med det gratis program Gimp, så er dette begynderkursus for dig.

Du får en introduktion til billedbehandling og lærer de grundlæggende værktøjer i programmet. Vi kommer omkring lag, fritlægning og kombination af billeder.

1 dag  

Kom med på en rejse ind i ordenes verden. 

Du lærer, hvordan du i praksis skal opdele dine tekster, og hvordan du gør dine budskaber tydelige. Du kommer til at lære om små tricks, der virker. Og du bliver udfordret i praktiske øvelser.

3 dage af 4 timer

Vil du gerne annoncere på Facebook og/eller Instagram, men er du usikker på, hvordan du får mest ud af dine annoncekroner?  Vil du gerne blive klogere på annoncemodulet, hvordan du sætter kampagner op og hvordan du opsætter en målgruppe.

1 dag

Vil du gerne i gang med at bruge betalte annoncer på Google. Du lærer at sætte kampagner og annoncer op, og følge trafikken fra annoncerne og ind på dit site.

Du lærer hvordan du løbende kan forbedre annoncernes kvalitet og dermed øge salget. Efter endt kursus er du godt i gang med de første annoncer.

2 dage