Webshopmaster - et nyt effektivt tilbud!

Et akademifag i E-handel

E-handel Webshopmaster – 6 ugers lærerig akademifag!

Få en praktisk anvendelig uddannelse, og lær at arbejde med webshop, E-handel og digital markedsføring. Kom med på dette 6-ugers akademifag i E-handel og få ny og vigtig viden.

Hvem kan deltage: Ledige, ansatte, fleksjobbere

WebshopMaster er en spændende uddannelse i et marked, hvor der er stor efterspørgsel på kvalificeret viden inden for E-handel og digital markedsføring.

For at kunne deltage i uddannelsesforløbet skal du kunne arbejde på computer, være motiveret og parat til at lære nyt. Har du en håndværksmæssig baggrund eller erhvervsmæssig erfaring er det kun et plus, da vi oplever at disse kompetencer går godt i spænd med faget.

Din indgangsvinkel til uddannelsesforløbet

Få mere at vide om uddannelsesforløbet ved at vælge din indgang til forløbet.

Hvem er Humanta?

Humanta er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder med personlig udvikling, kompetanceformidling, uddannelse og jobetablering.

Vi har mange års erfaring med digital markedsføring, web og kommunikation. Det betyder at vi har en praktisk og faglig tilgang. Det giver gode og varige resultater.

Mette
Mettedeltager i akademifaget E-handel i Randers
”Ved at deltage i E Handel har jeg skiftet retning på mit fremtidige arbejdsliv! Fra at tro, at en fleksjobber med meget få timer kun kan få et job uden udfordringer og megen indhold, har jeg nu fået job hvor jeg har en vigtig rolle. Jeg skal bruge al min nye viden om markedsføring på de sociale medier og E handel. Aldrig har 6 uger gået så hurtigt og aldrig har jeg lært noget så spændende. Helt igennem kompetente lærere, god stemning og plads til at være den man er. Det har været hårdt, hovedet er blevet fyldt op - og nogen gange overophedet - men det har været det hele værd. Tak for denne gang og god sommer”
Tanja
Tanjadeltager i E-handel i Randers
”Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i det 6-ugers jobrettede akademifag E-handel ved Humanta. Selvom jeg har en akademisk uddannelse, har faget givet mig en masse lærerig viden om og værktøjer i e-handel og digital markedsføring, som jeg er sikker på at kunne drage stor nytte af i min fremtidige karriere. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Humanta og folkene bag.”
Kathrine
Kathrinedeltager i akademifaget E-handel i Randers
”Jeg søgte om deltagelse på holdet, da jeg mente det ville være i tråd med min uddannelse i Designteknologi. Jeg havde ikke de store forventninger, andet end at jeg kunne se at det måtte være brugbart. Holdet viste sig at være en positiv overraskelse, for mig som ikke er IT kyndig. Jeg følte klart at der blev taget hånd om en, og der var ingen dumme spørgsmål. Da alle deltagere kom med meget forskellige formåen og kendskab til e-handel, var det det svært at forestille sig at alle fik noget ud af det, men igen skuffede I ikke. Der har været Ah ha oplevelser for alle, og alle bød ind med noget. Tak for en fantastisk positiv oplevelse. Håber at tidligere holddeltager får tilbud med flere kurser, så vi kan holde os ajour :-)”
Heidi
Heidideltager på akademifaget E-handel
”At deltage på kurset e-handel har haft stor betydning for mig. Underviserne har alle været kompetente og dygtige til at rumme alle deltagerne. De har taget deres erhverv og erfaringer med i undervisningen. Det har gjort kurset super relevant. Kurset har åbnet nye spændende muligheder for mig. Det har vist mig, at jeg har kompetencer, som jeg ikke havde været bekendt med. Det har givet mig en masse brugbare værktøjer til nye opgaver. Kursisterne har været en palet af farver. Alle med forskellig baggrund. Vi har kunne supplere hinanden og styrke hinanden. Det har været en god og farverig oplevelse. Jeg kan varmt anbefale kurset.”