FlexUd Digital Markedsføring

Lær alt om digital markedsføring

Lær om digital markedsføring og få et job med fremtid!

Hvem kan deltage: Fleksjobber, Ledig

Start uge 4 i Aarhus

FlexUd er 7 ugers undervisning i praktisk, digital markedsføring. Forløbet kan desuden tilkobles en jobgaranti, hvor vi sammen finder det job og den virksomhed, som passer til dig inden for 6 måneder efter undervisningen. Med i aftalen følger 5 timers personlig support, som hjælper dig hurtigere og mere trygt ind i det nye job. Om du kommer på FlexUd med jobgaranti afhænger af din situation og af aftalen med dit jobcenter.

FlexUd med fremtidigt fællesskab

Alle som gennemfører FlexUd bliver automatisk tilbudt medlemsskab af en lukket gruppe på Facebook, hvor vi sammen kan udveksle tanker, oplevelser og erfaring. Der vil være mulighed for at arrangere sociale events, men det vigtigste er, at du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor du både kan få gode råd af andre i samme situation, som du selv, eller du måske selv kan bidrage med råd og erfaringer.

FlexUd med vidensdeling

Som medlem af den lukkede Facebook-gruppe vil du også modtage ny viden. Vi vil dele ud af nyheder fra Google, Facebook, LinkedIn og andre digitale platforme. Du vil få viden om nye tiltag, hvad der rør sig i den digitale verden og løbende opdatere din viden. Det vil gøre dig en endnu mere værdsat ressource.

Emner

  • Digital Markedsføring
  • Opdatering af hjemmeside/webshop
  • Nyhedsbreve
  • Sociale Medier i markedsføringen
  • Tekster og søgemaskineoptimering (SEO)

Det hele bindes sammen af en virksomhedscase.

Emner

Du skal helst have lidt brugererfaring med PC, meget gerne med Facebook, og det er en fordel, hvis du har prøvet at handle på nettet. Det vigtigste er dog, at du er motiveret for at arbejde med den digitale verden. Det er også en fordel, hvis du har erfaring fra bestemte brancher eller fagområder. Det kan ofte kombineres. Det kan være landbrug, handel, håndværk, revision eller noget helt andet. Er du i tvivl, så bare spørg os!