E-mail marketing

lær at lave nyhedsbreve i Mailchimp

E-mail marketing

Sådan laver du nyhedsbreve i Mailchimp

Bliv klogere på hvordan e-mail marketing kan bruges i din markedsføring og lær hvordan du får lokket e-mail-adresserne ud af dine potentielle og eksisterende kunder.

Hvordan skriver du gode nyhedsbreve med fængende overskrifter, der øger din åbningsrate? Hvordan laver du et automatiseret flow af nyhedsbreve til nye modtagere, så de bliver præsenteret for din virksomhed, dine værdier og ikke mindst dine tilbud, så du holder dem varme fra starten af ? Hvordan du integrerer e-mail marketing med dine øvrige marketingaktiviteter.

Bliv klogere på Mailchimp og hvordan man skriver nyhedsbreve i Mailchimp. Lær hvordan man følger op på dem og bruger data til at tilrette dit e-mail marketing flow.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen veksler mellem teori og praksis. Du får oprettet din egen Mailchimp konto, så du kan prøve de forskellige muligheder af og have en legeplatform til efter kurset. Vores erfaring viser, at man lærer bedst, hvis man selv får lov til at afprøve det, man lærer, så derfor vil der være praktiske opgaver i løbet af kursusdagen

 

Underviser:

Din underviser på kurset er Charlotte Grouleff Høegh.

Charlotte har arbejdet med nyhedsbreve siden de blev printet og sendt ud med posten. Charlotte underviser i kommunikation, sociale medier, tekstarbejde m.m. på både Erhvervsakademiet i Herning og Århus.

Det praktiske:

1 dags undervisning á 6 timer. Undervisningen foregår online fra 9-15 inkl. pauser. 

Dato:  ny dato på vej 

Pris: kr. 3500, ex. moms pr. deltager. Vi underviser i hold af max 6 deltagere. 

Tilmelding: Tilmeld dig ved at udfylde formularen her

Sidste tilmeldingsfrist er 1 uge før kursusstart. 

Spørgsmål: Ring til os på 42600774, send os en mail på info@humanta.dk eller brug chatten.