Om Humanta

Vi arbejder som mennesker, med mennesker og for mennesker

Målrettet uddannelse af flexjobbere, ledige og ansatte med fokus på digital markedsføring

Der findes masser af mennesker, som ikke kan præstere et fuldtidsjob. Af mange forskellige årsager. Tilsvarende mangler mange virksomheder ressourcer på specifikke områder. Eksempelvis i digital kommunikation. I Humanta arbejder vi på at afdække virksomhedernes behov, og målrettet uddanne ledige i fleksjob eller under revalidering. Ud over det matcher vi virksomheder med de kandidater, som har gennemført vores forløb. Det skaber varige, værdiskabende jobs. Med garanti. Se eksempler her

Ud over målrettede uddannelsesforløb med jobgaranti, tilbyder vi åbne korte kurser. De henvender sig både til ledige og virksomheder, som har brug for specifik opkvalificering.

Humanta er stiftet og ejet af Anna Hejlsberg, SalesBoost, direktør Allan Midtgaard. Resten af holdet består af Charlotte Høegh, der arbejder med undervisningen.

Humanta er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder med personlig udvikling, kompetanceformidling, uddannelse og jobetablering.

Vi har mange års erfaring med digital markedsføring, web og kommunikation. Det betyder at vi har en praktisk og faglig tilgang. Det giver gode og varige resultater.

allan firkantet

Allan Midtgaard

Direktør og underviser

Charlotte

Charlotte Høegh

Chefkonsulent

Victor

Victor Møller

Underviser