Jobcenter

Sammen får vi flere i arbejde!

Vores samarbejde med Jobcentre

Der er brug for arbejdskraft i virksomhederne indenfor digital markedsføring og E-handel. Vores mål er at hjælpe lokale virksomheder kvalitativt med at finde medarbejdere, der kan løse behovet. Det gør vi ved at uddanne fleksjobbere og ledige i tæt samarbejde med det lokale jobcenter.

Erhvervsakademiuddannelse i E-handel og sociale medier sammen med Erhvervsakademiet Midtvest og Erhvervsakademi Aarhus

Dette er en 6-uger uddannelse med eksamen og 10 ECTS. Den står i øjeblikket på den regionale positivliste.

Vi har efterhånden gennemført en del hold og langt de fleste af vores kursister kommer i job i månederne efter kursusafslutning og mange af dem bruger de nye kompetencer. 

Også korte kompetencegivende kurser

Vi kan skræddersy kompetenceopgradering indenfor online kommunikation og digital markedsføring. Både one-to-one undervisning og små hold. Bare ring eller skriv og spørg. Du kan kontakte Allan Midtgaard direkte på tlf. 4098 9216.

Kreative, tekniske eller administrative kompetencer?

Gratis, virtuelt miniseminar den 6. oktober for jobkonsulenter i jobcentre og a-kasser. Mange virksomheder søger medarbejdere, der kan løse opgaver i digital kommunikation, men der er stor forskel på hvilke kompetencer, der skal bruges til at løse de forskellige opgaver. Når vi kører vores 6 ugers jobrettet uddannelseskurser, har vi et simpelt værktøj til at afdække hvor kursistens kompetencer primært ligger. Det vil vi gerne præsenterer for dig til dette mini-seminar.