Praktisk info

Når du deltager i vores kurser

Praktisk info for kursusdeltagere

Vi har samlet en række af de mest stillede spørgsmål her på siden. Fik du ikke svar på dit spørgesmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Find vej

Vores 6 ugers kurser afvikles i samarbejde med Eamv og afvikles på i deres lokaler.

Herning:

Gl. Landevej 2
7400 Herning

Holstebro:

Vald. Poulsens Vej 4
7500 Holstebro

Tidspunkt

Med mindre andet er angivet, så foregår undervisningen fra 9.30-14.00. Du modtager en mail med info og mødetider inden kursusstart. 

Computer

Du skal medbringe din egen computer til brug i undervisningen.

Parkering

Til vores kurser på Eamv er der mulighed for gratis parkering. 

Forplejning

På vores 6 ugers kurser står man selv for forplejningen. Vi er vært ved en bolle med pålæg om formiddagen samt kaffe/the og vand.

Er jeg berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse?

Du skal være medlem af en a-kasse og have dagpengeret for at kunne deltage. Derudover er der nogle uddannelsesmæssige krav.

Du kan være

  • Ufaglært
  • Faglært
  • have en kort videregående uddannelse eller en erhvervsuddannelse

Er du i tvivl, så kontakt os gerne for nærmere afklaring.

Virksomhedstilskud og SVU

Som ansat er der mulighed for at søge forskellige tilskud og SVU godtgørelse for den ansatte. Kontakt os gerne for nærmere afklaring. 

Mette
Mettedeltager i akademifaget E-handel i Randers
Læs mere
”Ved at deltage i E Handel har jeg skiftet retning på mit fremtidige arbejdsliv! Fra at tro, at en fleksjobber med meget få timer kun kan få et job uden udfordringer og megen indhold, har jeg nu fået job hvor jeg har en vigtig rolle. Jeg skal bruge al min nye viden om markedsføring på de sociale medier og E handel. Aldrig har 6 uger gået så hurtigt og aldrig har jeg lært noget så spændende. Helt igennem kompetente lærere, god stemning og plads til at være den man er. Det har været hårdt, hovedet er blevet fyldt op - og nogen gange overophedet - men det har været det hele værd. Tak for denne gang og god sommer”
Tanja
Tanjadeltager i E-handel i Randers
Læs mere
”Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i det 6-ugers jobrettede akademifag E-handel ved Humanta. Selvom jeg har en akademisk uddannelse, har faget givet mig en masse lærerig viden om og værktøjer i e-handel og digital markedsføring, som jeg er sikker på at kunne drage stor nytte af i min fremtidige karriere. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Humanta og folkene bag.”
Kathrine
Kathrinedeltager i akademifaget E-handel i Randers
Læs mere
”Jeg søgte om deltagelse på holdet, da jeg mente det ville være i tråd med min uddannelse i Designteknologi. Jeg havde ikke de store forventninger, andet end at jeg kunne se at det måtte være brugbart. Holdet viste sig at være en positiv overraskelse, for mig som ikke er IT kyndig. Jeg følte klart at der blev taget hånd om en, og der var ingen dumme spørgsmål. Da alle deltagere kom med meget forskellige formåen og kendskab til e-handel, var det det svært at forestille sig at alle fik noget ud af det, men igen skuffede I ikke. Der har været Ah ha oplevelser for alle, og alle bød ind med noget. Tak for en fantastisk positiv oplevelse. Håber at tidligere holddeltager får tilbud med flere kurser, så vi kan holde os ajour :-)”
Heidi
Heidideltager på akademifaget E-handel
Læs mere
”At deltage på kurset e-handel har haft stor betydning for mig. Underviserne har alle været kompetente og dygtige til at rumme alle deltagerne. De har taget deres erhverv og erfaringer med i undervisningen. Det har gjort kurset super relevant. Kurset har åbnet nye spændende muligheder for mig. Det har vist mig, at jeg har kompetencer, som jeg ikke havde været bekendt med. Det har givet mig en masse brugbare værktøjer til nye opgaver. Kursisterne har været en palet af farver. Alle med forskellig baggrund. Vi har kunne supplere hinanden og styrke hinanden. Det har været en god og farverig oplevelse. Jeg kan varmt anbefale kurset.”
Tidligere
Næste