Sikker Digital Kommunikation I
Et akademifag i it-sikkerhed
Sikker digital kommunikation I
Hackerangreb, malware, ransomeware, digitale orme, phising… der er mange nye ord og begreber, som den digitale kommunikation har sat på dagordenen. Er det noget du har styr på? Altså helt styr på?
Truslen er reel og den koster hver dag danske virksomheder masser af tid og penge. Med dette kursus kan du få identificeres jeres sikkerhedsrisici og få lavet en plan for, hvordan du beskytter virksomheden bedst muligt.
Hvem kan deltage: Ansatte, der har ansvar for den digitale kommunikation
Hvorfor? Derfor:
Mange virksomheder kender til risikoen ved at være online til stede. Ens webshop/website kan blive hacket, man kan miste sin adgang til sine sociale medier eller kollegaer kan komme til at trykke på et link i en mail, som derefter spreder virus i systemet. Desværre har mange virksomheder dog ikke brugt tid på at identificere disse risici og lavet en plan for hvordan de minimeres og håndteres, hvis uheldet er ude.
Efter kurset har du et godt indblik i din virksomheds digitale set-up, du har identificeret de risici der er i forbindelse med den digitale kommunikation og kan sætte ind med aktive tiltag til at begrænse risikoen og du har udarbejdet en handlingsplan for, hvad du skal gøre, hvis virksomhedens digitale kommunikation bliver ramt.
Uddannelsen berører alle de centrale emner indenfor sikker digital kommunikation såsom websites, webshops, mail og online kommunikation, sociale medier og kommunikation på sociale medier m.m.
Undervisningen er en balanceret indsats mellem klasseundervisning, opgaveløsning og hjemmearbejde.
Uddannelsen er inddelt i 6 overskuelige moduler, og afsluttes med en mundtlig eksamen på baggrund af en skriftlig case.
Er du i tvivl, om faget Sikker Digital Kommunikation er noget for dig, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan ringe direkte til Allan Midtgaard på 4098 9216!
Faget Sikker Digital Kommunikation udbydes i samarbejde med:
Undervisningsplan & pris
Vores undervisning er delt op på 1 lektion af 6 timer og 5 lektioner af 4 timer. Undervisningen foregår på Erhvervsakademiet mandage fra 14.00-18.00 og nogle moduler er mulige at deltage i virtuelt, hvis det ønskes.
Derudover vil der være hjemmearbejde og udarbejdelse af eksamenscase. Du kan downloade undervisningsplanen med de enkelte moduler.
Prisen for ansatte er 8.750, og som ansat er der flere muligheder for tilskud bl.a. fra kompetencefonden, i perioder fra omstillingsfonden, hvor man kan søge op til 10.000, i tilskud og din virksomhed har mulighed for at søge SVU godtgørelse i forbindelse med din deltagelse.
Har du brug for hjælp til at få det bedre afklaret, så må du meget gerne skrive til os på INFO@HUMANTA.DK