Lær praktisk SEO

og få styr på din online synlighed

Søgemaskineoptimering

Lær hvordan du bliver mere synlig på Google

Vil du lære hvordan SEO grundlæggende virker, hvordan du forbedrer din synlighed på Google, og hvilke værktøjer du skal bruge, så har vi en rigtig spændende mulighed til dig!

Humanta tilbyder 1 dag med SEO og Google, der især henvender sig til dig, der gerne vil i gang med SEO. Der er også nyttig viden til dig, der allerede er i gang.

Du kommer til at møde Google, og se hvordan søgealgoritmen virker. Du kommer også til at gennemgå eget website for grundlæggende elementer som Google Business Profile, SSL og indeksering.

Grundlaget for gode SEO er en søgeordsanalyse. Dette indgår også med afsæt i Google Ads og Analytics 3.

Vi gennemgår desuden, hvordan du skriver SEO-optimeret indhold inkl. metatitler og metabeskrivelser. Hvad skal du sørge for at få med, så Google kan se dine vigtige budskaber?

Endelig får du en orientering om linkbuidling.

Vi kan ikke love, du bliver specialist i SEO, men vi kan love, du lærer hvordan man arbejder korrekt med SEO. Og det er en forudsætning for, at du kan få succes på Google.

Du kan være med både fysisk og virtuelt. Undervisningsmaterialet får du som pdf-fil, du kan beholde og bruge i dit arbejde med SEO fremover.

Kursusindhold:

  • Teknisk SEO – hvad skal du have fokus på
  • Søgeord og søgeordsanalyse
  • SEO optimeret indhold til din hjemmeside
  • Meta titler og meta beskrivelser
  • Linkbuilding

Det praktiske:

1 dags undervisning á 6 timer. Undervisningen foregår fysisk på vores kontor i Randers fra 9-15 inkl. pauser. Der er rundstykker og kaffe fra 8.45. Mulighed for at deltage online

Dato: 26. januar.

Pris: kr. 1.495,-

Tilmelding: Tilmeld dig inden 20. januar ved at udfylde formularen her

Spørgsmål: Ring til os på 42600774, send os en mail på info@humanta.dk eller brug chatten.