Social Media Marketing

Bliv bedre til at bruge de sociale medier i din markedsføring

Kursus i sociale medier

Akademifag med praktisk viden og 5 ECTS

Vil du lære, hvordan du bedst bruger de sociale medier i din virksomheds markedsføring? Vi arbejder med de mest kendte sociale medier og du får indblik i, hvordan du lægger en strategi, vælger de rigtige sociale medier til din virksomhed – og du får nogle værktøjer, du selv kan bruge i hverdagen?

Næste hold: 24. oktober i Herning. Der undervises om tirsdagen. 

Der er rift om pladsen i de sociale mediers feed og hvis dine organiske opslag ikke fanger din modtager, så bliver du usynlig på de sociale medier og din indsats er spildt. Så hvordan får du lagt en strategi, udarbejdet et årshjul og lavet fedt indhold, som din målgruppe er klar til at interagere med? Hvordan bruger du de annoncemuligheder der er på de sociale medier, så du får mest for dit budget? Vi giver dig input og gode råd til opsætning af annoncekampagner i Meta Business.

Kom med på en lærerig rejse i de sociale mediers univers, hvor der er fokus på, hvad der vil virke for dig og din virksomhed.

Undervisningen er sat sammen, så det er én dag om ugen. Fra kl. 14-18. Cirka halvdelen af lektionerne vil være virtuelle, så det er lidt nemmere at passe ind i en travl hverdag.

Kursusindhold:

  • Hvordan lægger du en strategi for de sociale medier
  • Hvordan du skaber godt indhold
  • De forskellige sociale medier med fokus på Facebook, Instagram og Linkedin
  • De mindre sociale medier – hvilke skal du holde øje med
  • Annoncering på sociale medier
  • Planlægning og opfølgning
  • Juridiske regler og GDPR

Undervisningen er en balanceret indsats mellem klasseundervisning, opgaveløsning og hjemmearbejde.

Det praktiske:

6 undervisningsgange og 2 uger til udarbejdelse af eksamenscase og eksamensforberedelse. 

Hver undervisningsgang er 4 timer og foregår fra 14-18 inkl. pauser. Undervisningen foregår på Erhvervsakademi MidtVest i Herning med mulighed for online deltagelse i en del af modulerne. Uddannelsen er sat op som et akademifag og udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi MidtVest. Det betyder, at du samlet får 5 ECTS ved bestået eksamen.

Undervisere: Der er tre undervisere, fordi vi tror, det er bedre du bliver undervist at specialister, der har en finger på pulsen og selv arbejder med stoffet. Det giver indholdet en praktisk vinkel, så du kan bruge kompetencerne i dit arbejde

Dato: . opstart 24. oktober 2023

Pris: 7.800 kr., men da kurset foregår som et erhvervsakademifag, kan du søge tilskud fra Omstillingsfond (kr. 10.000). Hvis din virksomhed har overenskomst kan du alternativt søge tilskud fra Kompetencefond. Se mere her. Sidste tilmeldingsfrist er 1 uge før kursusstart.

Undervisningsmateriale: Der er ingen udgift til bøger (selv om det står på eamv.dk). Vi sørger for alt undervisningsmaterialet er klar til dig. Det er skrevet og løbende opdateret af de tre undervisere, du også vil møde undervejs. Alle tre undervisere arbejder professionelt med de emner, de underviser i. Du er derfor sikret en praktisk, hands-on vinkel i det pensum, du skal igennem.

Spørgsmål: Ring til os på 42600774, send os en mail på info@humanta.dk eller brug chatten.p