SoMe Master - udvid dine kompetencer med jobpotentiale!

Et akademifag i sociale medier

SoMe Master - 6 ugers lærerig akademifag!

Nu kan du endelig få en uddannelse i SoMe. Vi har samlet et hold dygtige undervisere, som hver dag arbejder med SoMe, og som er klar til at lære dig, hvordan du mestrer Facebook, Instagram, Youtube og alle de andre. Få en praktisk anvendelig uddannelse, og lær at arbejde med sociale medier i din markedsføring.
Hvorfor? Derfor:

SoMe Master er en jobskabende uddannelse i et marked hvor der er stor efterspørgsel på kvalificeret viden inden for sociale medier og digital markedsføring.

Efter kurset kan du se frem til at kunne udfylde spændende jobs indenfor online markedsføring på sociale medier. 

Uddannelsen kommer omkring:

  • Strategi 
  • Tekstskrivning
  • Billeder og video
  • De forskellige sociale medier
  • Annoncering på sociale medier
  • Influencermarketing
  • Planlægning og opfølgning

Uddannelsen giver dig også mulighed for at give dig i kast med livet som selvstændig, hvis du går med en lille iværksætter i maven.

Undervisningen er en balanceret indsats mellem klasseundervisning, opgaveløsning og hjemmearbejde. 

Uddannelsen er inddelt i overskuelige moduler, og afsluttes en eksamen, så du kan kalde dig uddannet SoMe Master. Uddannelsen giver dig 10 ECTS og uddannelsesbevis fra Erhvervsakademiet Midt/Vest. 

Erhvervslivet har brug for arbejdskraft indenfor online markedsføring – Gør dig selv jobparat med en SoMe Master uddannelse.

Markedsføring på sociale medier

Når vi arbejder med sociale medier i markedsføringen går vi i dialog med vores kunder og potentielle kunder og kan målrette vores budskaber direkte mod vores målgruppe, hvis vi gør det rigtigt.

Men uden strategi og forståelse for de enkelte medier risikerer du at bruge en masse tid (og penge) uden at nå de ønskede resultater. I løbet af de 6 uger lærer du at kommunikere målrettet til din modtager, hvilke sociale medie(r) du skal vælge og hvordan du bruge dem bedst. Annoncering på sociale medier er et stærkt værktøj, hvis det bruges rigtigt – bliv klogere på hvordan du får mest for dine annoncekr. og hvordan du tester, hvad der virker bedst på netop din målgruppe. 

Er du i tvivl, om faget SoMe Master er noget for dig, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan ringe direkte til Allan Midtgaard på 4098 9216!

Faget i SoMe Master udbydes i samarbejde med 

Undervisningsplan & pris

Vores undervisning er delt op på 16 lektioner af 4 timer med 3 dages undervisning om ugen. Derudover vil der være hjemmearbejde og udarbejdelse af case. Du kan downloade undervisningsplanen med de enkelte moduler. 

Vi har korte undervisningsdage med 4 timers undervisning og passende pauser. Der er mulighed for ekstra støtte og hjælp, hvis der er personlige behov der gør, at du har behov for lidt ekstra. Vi har mange års erfaring med at uddanne fleksjobbere. 

Prisen for fleksjobbere er 24.400 kr. og kurset er på positivlisten, hvilket betyder, at du har mulighed for at få det bevilliget gennem a-kasse eller jobcenter. Har du brug for hjælp til at få det bedre afklaret, så må du meget gerne skrive til os på INFO@HUMANTA.DK