SoMe Master - lær at bruge sociale medier i markedsføringen

Et akademifag i sociale medier

SoMe Master - 6 ugers lærerig akademifag!

Få et praktisk orienteret uddannelsesforløb i sociale medier. Vi har samlet et hold dygtige undervisere, som hver dag arbejder med SoMe, og som er klar til at lære dig, hvordan du mestrer Facebook, Instagram, Linkedin og alle de andre. Lær hvordan du lægger en strategi, følger den og får succes med de sociale medier i din markedsføring.

Hvem kan deltage: Ledige, Ansatte, Fleksjobbere

SoMe Master er en jobskabende uddannelse i et marked hvor der er stor efterspørgsel på kvalificeret viden inden for sociale medier og digital markedsføring.

Efter kurset kan du se frem til at kunne udfylde spændende jobs indenfor online markedsføring på sociale medier.

For at kunne deltage i uddannelsesforløbet skal du kunne arbejde på computer, være motiveret og part til at lære nyt. Har du en håndværksmæssig baggrund eller erhvervsmæssig erfaring er det kun et plus, da vi oplever at disse kompetencer går godt i spænd med faget. 

Din indgangsvinkel til uddannelsesforløbet

Få mere at vide om uddannelsesforløbet ved at vælge din indgang til forløbet.

Hvem er Humanta?

Humanta er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder med personlig udvikling, kompetanceformidling, uddannelse og jobetablering.

Vi har mange års erfaring med digital markedsføring, web og kommunikation. Det betyder at vi har en praktisk og faglig tilgang. Det giver gode og varige resultater.

Pia
Piadeltager i akademifaget SoMe Master i Herning
”Det er det mest professionelle kursus, jeg nogensinde har deltager på. Underviserne er knalddygtige og man bliver proppet med relevant vide. Jeg vil anbefale kurset til mine venner. ”
Lillian
Lilliandeltager i akademifaget SoMe Master, Herning
”Det har været båd spændende og givende at deltage i SOME uddannelsen. Det at blive introduceret for mulighederne i markedsføring på Sociale medier, har været en øjenåbner for at udvikle mine kompetencer i nye retninger. De dygtige undervisere formåede at gøre mig nysgerrig på mere og samtidig har det en smag af personlig udvikling.”
Randi
Randideltager i akademifaget SoMe master, online
”Jeg har haft den store fornøjelse af at deltage på kurset SoMe Master gennem Humanta. Kurset foregik online gennem hele forløbet pga. Covid-19, og det i sig selv kunne jo godt have været en udfordring. Men med meget kompetente undervisere og justeringer undervejs, fik jeg mere og mere fornemmelsen af "næsten" fysik tilstedeværelse og fed klasse fællesskab gennem skærmen. Det var 6 ugers lærerig gennemgang af digital markedsføring på de sociale medier, og jeg har fået rigtig meget med mig i bagagen. Jeg er klædt på til at afprøve de nye redskaber ude i aktuelle virksomheder. Tusind tak til hele holdet for en fantastisk rejse. Kan varmt anbefales.”