SoMe Master - bliv skarp på din markedsføring på sociale medier

Et akademifag i sociale medier

SoMe Master - 6 ugers lærerig akademifag!

Nu kan du endelig få en uddannelse i SoMe. Vi har samlet et hold dygtige undervisere, som hver dag arbejder med SoMe, og som er klar til at lære dig, hvordan du mestrer Facebook, Instagram, Youtube og alle de andre. Få en praktisk anvendelig uddannelse, og lær at arbejde med sociale medier i din markedsføring.

SoMe Master gør dig klogere på brugen af sociale medier i din markedsføring og giver dig værktøjer til at målrette din markedsføring. 

Uddannelsen kommer omkring:

  • Strategi
  • Tekstskrivning
  • Billeder og video
  • De forskellige sociale medier
  • Annoncering på sociale medier
  • Influencermarketing
  • Planlægning og opfølgning

Undervisningen er en balanceret indsats mellem klasseundervisning, opgaveløsning og hjemmearbejde.

Uddannelsen er inddelt i overskuelige moduler, og afsluttes en eksamen, så du kan kalde dig uddannet SoMe Master. Uddannelsen giver dig 10 ECTS og uddannelsesbevis fra Erhvervsakademiet Midt/Vest.

Markedsføring på sociale medier

Når vi arbejder med sociale medier i markedsføringen går vi i dialog med vores kunder og potentielle kunder og kan målrette vores budskaber direkte mod vores målgruppe, hvis vi gør det rigtigt.

Men uden strategi og forståelse for de enkelte medier risikerer du at bruge en masse tid (og penge) uden at nå de ønskede resultater. I løbet af de 6 uger lærer du at kommunikere målrettet til din modtager, hvilke sociale medie(r) du skal vælge og hvordan du bruge dem bedst. Annoncering på sociale medier er et stærkt værktøj, hvis det bruges rigtigt – bliv klogere på hvordan du får mest for dine annoncekr. og hvordan du tester, hvad der virker bedst på netop din målgruppe. 

Er du i tvivl, om faget SoMe Master er noget for dig, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan ringe direkte til Allan Midtgaard på 4098 9216!

Faget i SoMe Master udbydes i samarbejde med 

Undervisningsplan & pris

Vores undervisning er delt op på 17 lektioner af 4 timer med 3 dages undervisning om ugen. Derudover vil der være hjemmearbejde og udarbejdelse af case. Du kan downloade undervisningsplanen med de enkelte moduler. 

Prisen for ansatte er 14.900,  og som ansat er der flere muligheder for tilskud bl.a. fra kompetencefonden, i perioder fra omstillingsfonden, hvor man kan søge op til 10.000, i tilskud og din virksomhed har mulighed for at søge SVU godtgørelse i forbindelse med din deltagelse. 

Har du brug for hjælp til at få det bedre afklaret, så må du meget gerne skrive til os på INFO@HUMANTA.DK